Hello
I’m back with a question after a while. I currently have CorOS 3.1.0 installed. I’ve already solved it on this forum and I want to switch NQC presets on the GR-55 via the seitch. I know everything theoretically, but I can’t do it, or rather, in the first step I can’t find a place to set patch switching on the GR-55, meaning that I do it in preset mode. I see the settings for scene and effect mode there, but when I press “On preset Load message” on the screen, the bottom line with the data setting for preset mode is not there (Marked with a red dot in the attached image). Can someone please write to me exactly how to do it? Thank you.
Zdravím Po čase sa ozývam s otazkou. Mám aktuálne inštalovany CorOS 3.1.0. Už som to na tomto fore riešil a síce chcem prepínať cez seitche NQC presety na GR-55. Všetko teoreticky viem, ale nejde mi to, resp. v prvom kroku neviem vôbec nájsť miesto, kde nastaviť prepínanie patchov na GR-55 s tžm, že to vykonávam v preset mode. Nastavenia pre scene a efect mode tam vidím ale ked stlačím na obrazovke “On preset Load message”, spodný riadok s nastavením data pre preset mod tam nie je (Na priloženom obrázku označené červenou bodkou). Môže mi niekto prosím presne napísať ako to urobiť? Ďakujem.